Vyhledávání

Kontakt

LIFETIME Taekwondo School
Korejské cvičení boje a umění TAEKWONDA pro děti a mládež 2 měsíce ZDARMA a pro dospělé kurzy SEBEOBRANY a kondice s 20% SLEVOU, obé v příp. že vezmete kamarád-a/ku, znám-ého/ou do tělocvičny, Pionýrů 400, Místek.

https://taekwon.webnode.cz +420 603 710 604 - Mirek Sýkora

mirsk(at)post.cz

Přihlašujte děti a mládež na taekwondo ve Frýdku-Místku!!!

06.02.2014 17:00

Taekwondo ve Frýdku-Místku - tělocvična 6. ZŠ, sídliště Anenská!!!

 

 Vážení příznivci,

     jsem velmi potěšen zájmem o taekwondo ve Frýdku-Místku, jemuž se ve městě věnuji s kolegy již přes 22 let. Děti a mládež (také vhodné pro dívky z dův. sebeobrany) se mohou taekwondu začít věnovat. Ve čtvrtek 6. ÚNORA a v pondělí 10. 2. 2014 se od 17.00 do 18.30 konají PRVNÍ LEKCE TAEKWONDA PRO NOVÉ DĚTI A MLÁDEŽ. Cvičíme v tělocvičně 6. ZŠ (ul. Pionýrů 400, sídliště Anenská, Místek). Pro vás AKCE-Vem kamaráda/kamarádku a máte oba dva měsíc zdarma!

     U dětí a mládeže je velmi potřebné, procvičovat taekwondo i hrou a ne ranou specializací. Ve výuce se zaměřujeme na zvládnutí základních pohybů těla, od rozcvičky po zesílení těla, ne však formou cíleného posilování. Děti se mohou připravovat na zkoušky, na hlavní pásky (žlutý, zelený, modrý, červený, černý) a mezi nimi jsou mezibarevné mezistupně (např. bíložlutý, žlutozelený atp.). Děti, spíše mládež pak může v taekwondu i soutěžit, v technických sestavách, sportovním boji, speciálních technikách do výšky a dálky na desky či v silovém přerážení nebo v tradiční sebeobraně. JEDNÁ SE JAK O INDIVIDUÁLNÍ, TAK I O TÝMOVÉ SOUTĚŽNÍ POJETÍ.

     Pojďme se věnovat MODERNÍMU KOREJSKÉMU BOJOVÉMU UMĚNÍ SEBEOBRANY, založenému na zásadách zdvořilosti, čestnosti, vytrvalosti, sebeovládání a nezdolného ducha. Tak můžete dosáhnout vysokých met nejen v bojovém umění, ale i v životě - do něhož všem přeji: "NAJDĚTE SVOU VLASTNÍ CESTU DO!!! ... taekwonDO!!!"

     Těším se s vámi naviděnou při cvičení tohoto populárního bojového umění, KAŽDÉ PONDĚLÍ A KAŽDÝ ČTVRTEK OD 17.00 DO 18.30 - děti a mládež MĚSÍC ZDARMA. Dospělí pak začnou v kurzu kondice a sebeobrany ve čtvrtek 6. 2. 2014, vždy od 18.00 do 20.00, také AKCE VEM ZNÁMÉHO/ZNÁMOU A MÁTE OBA SLEVU 20% Z KURZOVNÉHO, vždy tělocvična 6.ZŠ (ul. Pionýrů 400, sídliště Anenská, Místek).

     Nezapomeňte: AKCE pro děti a mládež!!! VEM KAMOŠE/KAMARÁDKU A CVIČÍTE OBA/OBĚ MĚSÍC ZDARMA!!! AKCE pro dospělé!!! VEM ZNÁMÉHO/ZNÁMOU A MÁTE OBA 20% SLEVU Z KURZOVNÉHO!!!

     Ing. Miroslav Sýkora, +420 603 710 604, mirsk(at)post.cz

and Petr Kupčák, hlavní učitel gymnastiky a volného boje na zemi v LIFETIME TKD SCHOOL ... asistent Petr Velčovský